ЛИМФОПРЕСА

Лимфопреса, Как работи

Пулсиращ
Вместо да се използва статична компресия (изстискване) за транспортиране на течности от крайниците, NormaTec Pulse Technology използва динамично компресиране (пулсиране).

Нашето патентовано пулсиращо действие по-ефективно имитира мускулната помпа на краката и ръцете, като значително подобрява движението на течности и метаболити от крайниците след интензивна тренировка.

Градиенти
Вените и лимфните съдове имат еднопосочни клапани, които предотвратяват обратен поток на течности. По същия начин, NormaTec Pulse Technology използва натиск за задържане, за да се предпази от флуиди в погрешна посока.

Благодарение на това подобрение, вместо да намалява налягането, PULSE и PULSE PRO могат да доставят максимално налягане във всяка зона.

ОСНОВНО ОСВОБОЖДАВАНЕ

Тъй като увеличеното статично налягане може да бъде вредно за нормалния кръвоносен поток на тялото, технологията за последователно пулсиране освобождава налягането на задържане, след като вече не е необходимо да се предотврати обратен поток.
Чрез освобождаване на налягането на задържане във всяка зона възможно най-скоро, всяка част от крайника получава максимално време за почивка без значителна пауза между циклите на компресия.

Вашият личен терапевт ще гарантира, че получавате възможно най-добрата грижа.

Обадете се