ГЕЙМ РЕДИ​

Гейм реди

За терапията

В продължение на много, много години, хората са следвали принципите на RICE (Rest-Ice-Compression-Elevation), за да контролират болката и подуването след мускулно-скелетно увреждане или операция. Но с Game Ready можете да правите повече от лечението на симптомите.
Излизайки извън пасивните, статични студени и компресионни приложения, терапевтичната система GRPro 2.1 работи активно и динамично, за да ускори и подобри възстановяването.
Всъщност, системата за студена и компресионна терапия GRPro 2.1 е толкова ефективна, че се използва от хиляди водещи ортопедични хирурзи, физиотерапевти и атлетични треньори, както и безброй пациенти, елитни спортисти, професионални спортни отбори и специални военни сили около свят
Променящият играта GRPro 2.1 интегрира прекъсващата пневматична компресия и криотерапия за намаляване на болката и подуването, намаляване на мускулните спазми, засилване на лимфната функция, насърчаване на клетъчното снабдяване с кислород и стимулиране на възстановяването на тъкани

АКТИВНА КРИОТЕРАПИЯ

В непрекъснат обменен цикъл, бързо циркулираща ледена вода активно и равномерно премахва топлината и охлажда увредената тъкан, за да намали оток, мускулни спазми и болка.

АКТИВНА КОМПРЕСИОННА ТЕРАПИЯ

Прекъсващата пневматична компресия активно имитира естествените „свиващи и освобождаващи” мускулни контракции, помагайки за изпомпване на отока, като стимулира потока на окислена кръв към мястото на увреждането.

ОБХВАТ НА КОНТРОЛНИТЕ СРЕДСТВА

Въздушното налягане съответства на анатомично конструираните, нископрофилни, периферни обвивки към тялото за по-добър контакт на повърхността, повишавайки способността на системата да доставя постоянно охлаждане и да изтегля топлината от мястото на нараняване.

Бързо, по-дълбоко охлаждане По-бързото, по-дълбоко проникващо, дълготрайно интрамускулно охлаждане забавя клетъчния метаболизъм, като помага на организма да минимизира вторичното увреждане на тъканите – и по-малко щети означава по-бързо възстановяване.

Вашият личен терапевт ще гарантира, че получавате възможно най-добрата грижа.

Обадете се